WIJ ZIJN PAS TEVREDEN, ALS U HET BENT!

 

OVER ONS

Wij luisteren naar úw eisen en wensen 

De ene organisatie is de andere niet. Van vast omlijnde schoonmaakdiensten is bij Visto Cleaning dan ook geen sprake. Wij stemmen uw schoonmaakplan volledig af op uw eisen en wensen.

Frequentie, budget en schoonmaakwensen worden door, samen met u, geïnventariseerd en op basis van al deze informatie stellen wij een plan voor u op.

Met onze ervaring in o.a. het Rotterdamse havengebied, schoonmaak van kantoorpanden en bedrijfshallen en schoonmaak en onderhoud van productie-omgevingen kunnen wij u een absoluut kundig en reëel advies geven.

Vertrouwen & discretie

Van Visto Cleaning en haar medewerkers mag u erop vertrouwen dat zij discreet te werk gaan.

Of u nu wel of niet aanwezig bent, wanneer wij onderhouds- of schoonmaakwerkzaamheden bij u uitvoeren, u kunt er op vertrouwen dat wij onze werkzaamheden op een verantwoorde en discrete manier uitvoeren.

En natuurlijk wordt er, ook als u niet aanwezig bent op locatie, gewoon hard doorgewerkt en worden de geplande schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden volgens plan uitgevoerd. Onze medewerkers worden daarin goed begeleid en regelmatig gecontroleerd.

Wij gaan voor u aan het werk, wanneer het u het beste schikt!

Wilt u de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren wanneer u en uw collega’s aanwezig zijn? Of geeft dat wellicht teveel onrust bij u op de werkvloer en ziet u liever dat wij onze werkzaamheden uitvoeren wanneer er niemand aanwezig is op uw locatie?

Wij stemmen onze werktijden graag af op uw wensen en kunnen onze werkzaamheden zowel overdag, ’s avonds als ’s nachts uitvoeren. Net hoe het u het beste uitkomt.

Gewoon een goede prijs

“Afspraak is afspraak”

Klik hier voor meer informatie over onze diensten

 

VISTO CLEANING

Tuindersweg 34

2991 LR  Barendrecht

info@vistocleaning.nl

06 – 14 84 72 11