top of page
Image by Laurel and Michael Evans

Cleanrooms

Een cleanroom is een gecontroleerde werkomgeving, welke ontworpen is om vervuiling aan het productproces of onderzoek te beperken of, indien mogelijk, uit te sluiten. Die vervuiling kan worden veroorzaakt door stof, vezels, micro-organismen, fijnstof en/of chemische dampen.


Er bestaan 9 cleanroom classificaties, welke zijn gebaseerd op het maximaal toelaatbare aantal deeltjes per hoeveelheid lucht. Klasse 1 is de schoonste classificatie. Het reinigen van een cleanroom vraagt om specialisme en het gebruik van de juiste materialen. Uiteraard zijn gespecialiseerde kennis en discipline van het grootste belang voor waarborgen van de gewenste conditie in een cleanroom.


Cleanroomreiniging vraagt om specifieke kleding-  en reinigingsvoorschriften. De gespecialiseerde cleanroom medewerkers van Visto Cleaning zijn hiervoor dan ook speciaal opgeleid en gecertificeerd bij de VCCN, ofwel de Vereniging Contamination Control Nederland (www.vccn.nl). 


Uiteraard leggen wij de specifieke protocollen altijd samen met onze klanten vast. Het reinigen van een cleanroom is immers altijd maatwerk.


Uw cleanroomomgeving is bij ons in goede, gespecialiseerde handen!


Wilt u meer informatie? Wanneer u uw gegevens achter laat via ons contactformulier, nemen wij per omgaande contact met u op. Een telefoontje of appje kan ook altijd! U kunt ons bereiken op 06-14847211.

Cleanrooms: Diensten

Contact

Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over de volgende dienst(en):

Bedankt voor de inzending!

Cleanrooms: Offerte
bottom of page