top of page

Diensten

Cleaning Mirror

Schoonmaak kantoren & bedrijfsruimtes

Schoonmaak op maat

Werken in een schone en goed onderhouden werkomgeving, is voor uw medewerkers niet alleen prettig, maar ook veiliger.


Wilt u uw kantooromgeving dagelijks of wekelijks laten schoonmaken? Of wilt u dat uw bedrijfshal maandelijks, één keer per kwartaal of halfjaarlijks grondig wordt gereinigd? Wij stemmen uw schoonmaakplan graag af op uw eisen, wensen en natuurlijk ook op uw budget.

Onderhoud, conditionering & reinigen vloeren

In veel bedrijfsruimtes en kantoren liggen harde vloeren. Door intensief gebruik, na verloop van tijd, zal er slijtage en beschadiging optreden. 

Wanneer een vloer grondig gereinigd wordt en vervolgens wordt voorzien van een beschermlaag, ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Ieder type vloer heeft een eigen aanpak nodig. 


Visto Cleaning heeft de expertise én het materiaal om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Cleaning the Floor
Glazenwasser_edited.jpg

Onderhoud VvE’s en portieken

Visto Cleaning neemt het periodiek schoonmaken van deze gemeenschappelijke ruimtes van VvE’s graag uit handen. 


Wij verzorgen voor VvE’s onder andere het schoonmaken van de entree, het opruimen en reinigen van trappenhuizen en portieken, de glasbewassing, het schoonmaken van liften etc. met professionele schoonmakers.


Om uw pand(en) in een uitstekende conditie te houden en uw bewoners tevreden te houden, raden wij u ook aanvullende schoonmaakdiensten aan. Het reinigen van uw gevel zorgt voor een aantrekkelijk aanzicht van uw pand. Regelmatig onderhoud en bewassing van ramen en kozijnen is uiteraard ook van belang voor de uitstraling van een object.

Facilitaire ontzorging

Goed in schoonmaakwerk, betekent ook volledige ontzorging.


Eén aanspreekpartner, voor al uw schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden.


Ook werkzaamheden zoals bijvoorbeeld: 

  • Schilderwerk

  • Loodgieterswerk 

  • Kleinschalige reparatiewerkzaamheden 

Wij kunnen alles voor u verzorgen en coördineren. U heeft er dan geen omkijken meer naar, want wij regelen het voor u. We zijn uw spin in het web!

Loodgieter
Image by Laurel and Michael Evans

Cleanrooms

Een cleanroom is een gecontroleerde werkomgeving, welke ontworpen om vervuiling aan het productproces of onderzoek te beperken of,indien mogelijk, uit te sluiten. Die vervuiling kan worden veroorzaakt door stof, vezels, micro-organismen, fijnstof en/of chemische dampen.


Er bestaan 9 cleanroom classificaties, welke zijn gebaseerd op het maximaal toelaatbare aantal deeltjes per hoeveelheid lucht. Klasse 1 is de schoonste classificatie. Het reinigen van een cleanroom vraagt om specialisme en het gebruik van de juiste materialen. Uiteraard zijn gespecialiseerde kennis en discipline van het grootste belang voor waarborgen van de gewenste conditie in een cleanroom.

Diensten: Diensten

Contact

Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over de volgende dienst(en):

Bedankt voor de inzending!

Diensten: Offerte
bottom of page